Service Apotheek Nascholing

Aanpassingen nascholingsportaal

dinsdag 26 maart 2019
Stop versturen certificaatmails
U bent gewend dat u een certificaatmail ontvangt als u of een medewerker met goed resultaat een e-learning heeft afgerond. Deze functionaliteit zetten we donderdag a.s. uit. Certificaten bevatten persoonsgegevens. Het per e-mail verzenden van persoonsgegevens is aan scherpe regels gebonden. Uw eigen behaalde resultaten vindt u terug onder ‘Mijn pagina’. Bent u beheerder? Dan kunt u onder ‘Mijn apotheek’ de resultaten van uw medewerkers inzien. In het BOP-overzicht kunt u de vorderingen van uw medewerkers met betrekking tot het bedrijfsopleidingsplan volgen. 

Beheerdersfunctie voor maximaal 1 apotheek
Momenteel hebben medewerkers die een beheerdersfunctie hebben toegang tot slechts 1 apotheek. Tot voor kort was het mogelijk dat een medewerker de beheerdersfunctie kon vervullen voor meerdere apotheken, bijv. als er sprake is van een samenwerkingsverband / maatschap. We zijn bezig met het zoeken naar een oplossing. 

Vragen? 
Heeft u vragen, of wilt u in tussentijd toch graag toegang tot het nascholingsportaal van een andere apotheek uit de maatschap/het samenwerkingsverband?
Neem contact op met de afdeling Zorg via zorg@serviceapotheek.nl of 088-2768450